Flirtkulor att pyssla med

flirtkulorAtt pyssla när påsken kommer är en klassiker, likväl som på sommaren, hösten, vintern och våren. Gula flirtkulor i olika storlekar limmas ihop och blir sedan kycklingar och påskkärringar. Med hjälp av tuschpennor får ansiktena liv och sedan är det bara fjädrar och övriga detaljer som fattas. När hösten nalkas passar det bra att ställa fram ett par tjocka troll i fönsterna som är gjorda av flirtkulor. Läskiga eller snälla, det bestämmer du själv. På ett enkelt sett kan hemmet få mer liv och bli mycket roligare att bo i och att besöka.

Under advent när julpyntet ska fram finns det inget bättre än att göra egna tomtar och bollar att hänga i julgranen. Trinda tomtar med flirtkulor som magar är charmiga och blir dessutom mer personliga än tomtarna som köps i affär. Flirtkulor kan fixas till och hängas i julgranen, genom att köpa kulor i olika färger blir dom ett färgglatt tillskott. En snögubbe gör du lätt av tre vita flirtkulor i olika storlekar som limmas fast. Svarta knappar kan enkelt klistras på den mittersta kulan och vips har du en väst. Att pyssla är inte svårare än du gör det till och blir alltid roligare om du använder din fantasi.