Whiteboardtavla – hemmets kom-ihåg

whiteboardtavlaEn whiteboardtavla kan vara användbar på många olika ställen och då även hemma. Då den ofta är magnetisk också så man kan sätta upp viktiga lappar och annat som man vill ha upp på ett bra ställe. Inköpslistor, tid hos läkaren, blanketter osv. Vill du kan du även göra en kalender på din whiteboardtavla så du vet kan du ska göra den kommande veckan. Läxor för skolbarnen och jobbtider till exempel. Jobbar du på flera olika ställen kan det vara bra att ha allt samlat på ett ställe. Viktiga nummer kan också vara bra att ha lättillgängliga om olyckan skulle vara framme, till exempel till ditt försäkringsbolag. Räkningar är något som måste betalas och för dig med dåligt minne kan en whiteboardtavla vara ett bra ställe att placera dessa så att du inte glömmer bort dem. Placera din whiteboardtavla på ett ställe där du ofta ser den så minimerar du risken att glömma bort något viktigt. Köket är en plats där många familjer har en whiteboardtavla. Där kan familjer exempelvis sitta och gå igenom veckan vid frukosten och se vad som gäller. En whiteboardtavla kan fungera som både schema för de kommande dagarna och kom-ihåg lista.