Plastsäckar ger ordning

plastsäckarFlytta in eller flytta ut? Eller är du tvingad med för att hjälpa till att bära möbler, sätta upp tavlor och fram för allt packa ner alla prylar och saker? Att ha plastsäckar underlättar packningen vid en flytt i och med att ni snabbt kan få en överblick av vad som finns. Det är enkelt att sortera upp vad som ska slängas och inte med plastsäckar och dessutom får ni en möjlighet att vara lite rationella. Ge varje plastsäck en betydelse – en står för ”slängas” och en för ”sparas”. På så vis kan era plastsäckar hjälpa till att rensa ut bland sakerna och bara spara det som du eller din kompis använder och har glädje ut av.

Plastsäckar är den enkla och snabba metoden vid en flytt som sparar många velande beslut och gör att de kan fattas direkt istället. En flytt handlar om så mycket mer än att ha beslutsångest över vad som ska sparas och inte. Det är därför en god idé att använda plastsäckar för att snabbt kunna få flytten överstökad och påbörja inflyttningen i det nya hemmet.