Sexleksaker för den kräsne

Många människor inhandlar sexleksaker någon gång i livet. Kvalitén på sexleksaker kan variera till allt från hemmagjorda sexleksaker (då man kanske inte har möjlighet eller vill köpa av olika anledningar) till exklusiva sexleksaker för den absolut kräsnaste.

Real Doll
Real Doll är en exklusiv sexdocka. En sexdocka, i Sverige även känd som en ”uppblåsbar barbara”, är en av de mest populära sexleksaker som finns idag, och det är en uppblåsbar docka som har en lösvagina, och ibland även hål för anal och mun. Det finns simpla modeller som oftast är tillverkade i plast eller latex för endast några hundralappar, och sen finns det även sexdockor, som kallas ”Real Doll”, som ska efterlikna riktiga människor, gjorda i silikon. Dock har det sitt pris och Real Dolls kostar flera tusenlappar, och klassificeras därför verkligen som en av mest exklusiva sexleksaker på marknaden.

Fleshlight
Fleshlight är en sorts lösvagina. En lösvagina är en sorts syntetisk vagina, oftast tillverkade utav gummi eller silikon bland de lägre priserna, men i de högre prisklasserna är det oftast gjorda av ett material kallat syntetisk hud, som ska kännas och efterlikna hud så mycket som möjligt. Det speciella med fleshlights är att det ser ut som en vanlig ficklampa när produkten ej används, och även att det finns replikor av kända porrstjärnors vaginor att köpa som sin fleshlight.