Stegräknare bäst i test

stegräknareDet finns många stegräknare där ute och det är inte alltid lätt att veta vilken man ska använda. Alla har lite olika finesser, ser lite olika ut och kostar olika mycket. Många företag har gjort studier för att utse en stegräknare bäst i test. Vad behövs då för att bli en stegräknare bäst i test, hur ska den se ut, hur ska den vara utformad, vilka finesser ska finnas? Jo självklart måste den ju kunna räkna hur många steg man tar från det att man sätter på sig den till dess att man tar av sig den. En stegräknare som inte kan det kan aldrig bli stegräknare bäst i test. Sen är det alltid ett plus ifall den är liten och behändig. De flesta vill inte gå runt med något stort och bökigt som syns för mycket. Man vill ha någon som är liten och går att gömma. En stegräknare bäst i test ska därför vara liten och smidig. En annan finess som många är ute efter är att kunna hålla koll på sin kaloriförbrukning, även detta kan många stegräknare hjälpa till med. En stegräknare bäst i test har oftast denna finess plus många andra små roliga saker. Dessutom ska en stegräknare bäst i test självklart ha ett överkomligt pris.